Terapi & Reiki healing

Få hjælp til at leve et værdigt liv, det er din ret

Med forskellige terapi former, alt efter problemet, hjælper Lunna dig til at finde ind til dit naturlige selv, hvor du finder styrken ved at stå ved dig selv.

De fleste må på et tidspunkt have hjælp til at rydde op i deprimerende,  giftige tanker og begrænsende overbevisninger. Vi har brug for indsigt og støtte til at forløse de ting vi ikke har haft mulighed for at bearbejde tidligere i livet. Tit har vi ikke haft, de redskaber vi havde brug for, i en given situation og må gemme det i sindet/kroppen til senere. Vi kan kun det vi har lært og det er de færreste som har lært at tage ansvar for sig selv, være kærlig over for sig selv i tanke og handling. De fleste har ikke lært at lytte til hjertet og handle ud fra det men tvært imod gjort som den ydre verden dikterede. I terapi får du redskaber og støtte til at gå igennem det og lære nye måder at være på.

Det forgår i vores stemningsfyldte lokale men kan også gøres over telefon. Lunna har stor erfaring inden for fobier, lavt selvværd, manglende selvtillid, særligt sensitiv, spiseforstyrrelse, angst og overgreb. Det må forventes at indgå i et forløb på minimum 3 gange.

Hvis det ønskes afsluttes hver session med healing, det kan være på en briks eller en stol. Reiki healing er en unik støtte til en proces i personlig udvikling, det forløser blokeringer, følelser, støtter og er sundhedsfremmende.

Lunna er uddannet i forskellige psykoterapeutiske processer, hypnoterapeut og snart færdig som Body movement terapeut(bevægelses terapi) desuden har Lunna en medfødt psykologisk indsigt, som gør at hun kan se psykologien i alt, samtidig med at hendes klarsyn altid er med hende. Det giver dig, at du er rummet og støttet hele vejen rundt. Det er effektivt og giver resultat fra gang til gang. Reikihealing er med til at støtte for forløse i processen.

Vil du vide mere?

Priser

1 session: 800 kr.
Forløb som betales på en gang
3 gange: 2.105 kr.
5 gange: 3.250 kr.
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.
Afbud
Ved udeblivelse opkræves 100% af prisen.
Ved afbud inden for 12 timer opkræves gebyr på 200 kr.

Information

Aftale kan enten bestilles her eller via sms til 60693638.
Fysiske sessioner foregår Tåningvej 25, 8660 Skanderborg.