Rytter BMT

Rytter BMT er Body movement terapi til ryttere hvor hesten er med i terapien

Mange heste får behandling for hvor årsagen er rytteren, så hvorfor ikke tage det ved roden i stedet for at behandle virkningen?
Mennesker lære ikke fra start i livet at håndtere følelser, betydninger og traumer, derfor sætter det dig i kroppen som skævheder og spændinger. De skævheder og spændinger går direkte i hesten, når vi sidder på dem, ja de kan faktisk også vise det uden at vi sidder på dem, er vi opmærksomme, kan de vise det ved, at vi bare går foran dem.
Et eksempel fra min egen hest, Kasper. Jeg havde en tendens til at løfte højre skulder og sænke den venstre, hvilket gjorde at han væltede indad på venstre volte. Imens jeg trænede bevidsthed og gik ind i det som havde gemt sig i mine skulder, gik jeg rundt på hovslaget i ridehuset sammen med Kasper. Han gik bagved mig og når jeg røg ned i min venstre skulder, så gik han ind mod midten, når jeg rettede mig op, gik han tilbage bagved mig. Han viste mig hvor jeg var og hjalp mig med at bevidstgøre mig om mine skuldre. I dag er jeg lige. Der har været andre situationer hvor jeg har måttet tage det tilbage han viser sig med sin krop og adfærd og få det løst i min krop.

Det vil jeg også gerne hjælpe dig med, både for din men også for din hests velvære og livskvalitet

I terapien arbejder vi med det som fylder og larmer hos dig og i din krop, imens vi har din hest med på sidelinjen, via et billede hvor jeg taler med den. Ud over at være din terapeut så bruger jeg også mine telepatiske og clairvoyante evner. Det er en mere aktiv form for terapi end kognitivt hvor man bare sidder og taler, vi bruger en del bevægelse og lyd med musik til.

En session vare 1 til 2 timer.

  • Det kan forgå i vores klinik lokale eller via Zoom facetime eller google meet, der er mange måder at mødes online.
  • Jeg køre ud mod kørsel, her kan det betale sig at få flere med og dele kørslen.

Vil du vide mere?

Priser

Indtil 1. marts 2022 er prisen kun 300 kr. pr. time.
Derefter er prisen 600 kr. pr. time.
Afbud
Inden for 12 timer af talt tid opkræves 50 % af prisen.
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.

Information

Book tid
Book tid til en Rytter BMT eller en gratis forhåndssamtale nedenfor.