Clairvoyance

Få klar besked og ro i sindet

Det kan til tider være svært, at se sig selv ud af en situation, når man sidder lige midt i tvivl, kaos og konflikt. Mange spørgsmål kan melde sig og den rette handling, er måske ikke lige let at se.

Ved en clairvoyance og clairvoyant rådgivning får du igennem Lunna, et overblik over de muligheder du har og indsigt i, hvad det hele, i virkeligheden handler om.

Lunna ser med sit klarsyn det hele ovenfra og får hjælp af vejledere. Hun kanalisere fra det højeste rene sted. Der kan forekomme afdød kontakt hvis det ønskes. Lunna rådgiver dig ud fra hvilken retning energierne er mest tydelige.

Du får svar på alle dine spørgsmål til dig selv og dit liv. Det kan være arbejde, bolig, dine relationer, parforhold, uddannelse, din egen personlige og spirituelle udvikling. Du kan får svar dine evner og potentiale. Clairvoyant rådgivning kan med fordel benyttes af virksomheder. Det giver ro, afklaring og er healende at være i den energi, som hele clairvoyancen foregår i.

Det er vigtigt at se clairvoyance og clairvoyant rådgivning som et redskab til personlig udvikling og spirituel vækst, til en del af den proces som livet er. I nogle situationer får du redskaber med til din proces.

Det kan være fysisk i vores hyggelige lokale eller over telefonen.

Er du en virksomhed der er vil vide mere om hvad jeg kan byde ind med køre jeg gerne ud og giver et tilbud.
Som certificeret clairvoyant følger Lunna også de etiske regler hvor der ikke bliver stillet ind på tredje part, død ulykke og sygdom.

Husrensning:

Oplever du ubehagelige energier i dit hjem?

Det kan være følelsen af, at der er nogen som holder øje med dig, husdyrene reagere anderledes end de plejer, børnene reagere og siger at der er nogen.

Nogen gange er det energi aftryk som driller andre gange er det ånder som ikke er kommet ordentlig afsted og har brug for hjælp til at komme videre. Det kan også være mere end det.

Skriv til mig hvis du vil have hjælp til rensning.

Pris afhænger af opgaven.

Har du spørgsmål, så skriv gerne til mig.

Bestille en tid til clairvoyance eller en gratis forhåndssamtale for at mærke om vi er et match.

Vil du vide mere?

Priser

Telefon clairvoyance
Første 15 min.: 320 kr.
Derefter 230 kr. pr. 15 min.
Fysisk session
45 min.: 839 kr.
60 min.: 965 kr. 
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.
Afbud
Ved udeblivelse opkræves 75% af prisen
Ved afbud inden for 12 timer opkræves gebyr på 200 kr.

Information

Aftale kan enten bestilles her eller via sms til 60693638.
Fysiske sessioner foregår Tåningvej 25, 8660 Skanderborg.