Lunna Glavind

Der er mange grene indenfor klarsyn, Lunna har udviklet og uddannet sit klarsyn til at tilbyde

Clairvoyance som foregår over telefonen eller i vores stemningsfyldte lokale. Dyre telepati med healing og clairvoyance hvor du får svar fra dit dyr. Du kan selv blive trænet i at leve efter din sjæl igennem spirituel lederskabs træning. Lunna har flere terapeutiske uddannelser og er Reiki mester og en kraftfuld healer. Her kan du få hjælp til dine psykologiske problemer. Psykologiske problemer løses igennem terapi healing og bevidsthed og spiritualitet.

Lunnas profil

Lunna har en stor passion for at bringe mennekser sammen med dyrene og naturen til helhed hvor de er i kontakt med deres naturlige selv og kan leve derfra, uden styring af gamle mønstre og ydre verden. Hun har siden marts 2009 drevet egen virksomhed med 1:1 sessioner, kurser, foredrag og uddannelser inden for emnet at vende kaos til fred. Luna har de sidste 30 år arbejde med sig selv til fred, et mål Lunna satte sig tidligt i livet af ville opnå. En medfødt naturlig psykologisk indsigt som Lunna bruger i sit arbejde, har også været med til at have modet til at kigge dybere på barndomstraumer og få dem forløst. Ægte tilgivelse har Lunna lært igennem Et kursus i mirakler som hun har studeret siden 2010. Telepati og kommunikation med dyr, er en naturlig evne for Lunna som hun har brugt hele livet og taget med ind i sin forretning. Lunna elsker livet og dets finurligheder, dyrene og naturen og sporten er spring og jagt ridning på hesten Kasper som også er med i forretningen ved at hjælpe elever med telepati og heste terapi.

Af uddannelser og kurser har Lunna igennem årene samlet sammen til Psykoterapeut, gestaltterapi, Nlp praktisér, NGH hypnoterapeut, Enneagrammet, Reiki healer mester og underviser, Clairvoyant og medie, meditation.

Lunna tilbyder

Dyretelepati-healing

Viser dit dyr dig en adfærd som du ikke forstår og ikke ved hvad du skal gøre med?

Clairvoyance

Få klar besked og ro i sindet.

Spirituel lederskabs træning & rådgivning

1:1 forløb i lederskab fra dit naturlige selv.

Terapi & Reiki healing

Få hjælp til at leve et værdigt liv, det er din ret ♥