Natur Coaching & Terapi

Vend dit liv til det du drømmer om og kom i mål sammen med Lucasz

Det ligger i menneskers natur at være søgende på mere og mere materielt – image eller lykke, visdom, fred og glæde. Vi har alle svarene i os selv, en coach hjælper dig med, at få dem frem i lyset. I terapi er Lucasz guide til din indre proces.

Hvad er det som fylder og forstyrre i dit liv og dit tankesæt?

Er det drømme som er brast, konflikt, stress, smerter, overvægt, træning?

Du får redskaber og muligheden for at udvikle dig, derhen hvor du drømmer om at være, i dig..

Nogen gange er det coaching som man har brug for andre gange er det terapi. I et forløb med Lucasz er det muligt at få begge dele eller kun den ene alt efter hvad der er brug for.

Både coaching og terapi foregår i naturen med den som støtte og scene til at se ting vi ellers ikke kan se. Samtidig har naturen en healende effekt. Coaching kan også foregå i vores hyggelige klinik lokale Tåningvej 25, 8660 Skanderborg.

Der er altid en anden måde at se tingene på, som vil sætte dig fri.

 

Sådan foregår en session

Du aftaler en tid med Lucasz hvor i mødes et sted i naturen som han vælger til at starte med, senere kan det være at du selv skal vælge et sted. Lucasz kender nogle rigtig gode steder hvor i kan sidde og gå imens i har sessionen.

Det kan også foregå over telefonen.

Du fortæller hvad som fylder hos dig og hvad du ønsker dig af vores samarbejde. Er du i tvivl om dit mål, hvor du vil hen, så finder vi det sammen.

Igennem sessionen vil vi arbejde os igennem problemerne og vende dem til løsninger. Du får redskaber og opgaver til næste møde gang.

Vi møder på alle fronter i livet begrænsninger og modstand på at stå stærkt og solidt i os selv. Det kan være i kærlighed til os selv, livet og alle relationer, familie som kollegaer.

Det er i realiteten det eneste som du kan gøre noget ved, eftersom at du ikke kan ændre verden men kun din måde at se den på. 

Vil du vide mere?

Priser

Gratis forhåndssamtale.
Coaching – terapi pr. time 600 kr.
det må forventes at en session vare mindst 2 timer

Information

Aftale kan enten bestilles her eller via telefon på 61360562.
Fysiske sessioner foregår Tåningvej 25, 8660 Skanderborg.