Lucasz Razz Willemoes

Med Lucasz kan du vælge at bruge kroppen som redskab eller naturen og dens magiske rum.

Lucasz er uddannet Master coach med børn og unge overbygning. Hans primær erfaring er indenfor stress og den modstand vi har på at gå den vej vi drømmer om. Det kan foregå i naturen eller i vores stemningsfyldte lokaler.

Lucasz er ved at uddanne sig som natur terapeut og kan derfor nemt slå over i terapi, hvis det er det som er brug for. Det forgår selvsagt i naturen, hvor enten du vælger lokation eller Lucasz har et bestemt sted som er det bedste i den givne situation. Han kender mange fantastiske steder.

Massage og Reikihealing

Lucasz er uddannet fysiurgisk massør med forskellige ekstra moduler hvor han har nørdet i kroppen. Derudover er han Reikimester som betyder at han har taget hele Reikihealer uddannelsen. Det har åbnet for hans power fulde healings evner, hvilket gør at han ikke altid behøver at “mase” spændinger men kan forløse dem med energi i stedet, som er meget behageligere for klienten. Der kommer altid et par ord med til klienten til at bevidstgøre om den egentlig årsag til spændingerne, det giver mulighed for en mere permanent løsning.

Hvem er Lucasz?

Er en person, med gå på mod, på livet og alles dets facetter. Han er eventyre lysten og nysgerrige på sin egen personlige udvikling og hvor det kan føre hen. At sætte nye grænser for at flytte sig selv, er et must i hans liv.

Lucasz er oprindelig uddannet bygning struktør og bygningskonstruktør efter at have været jord og beton arbejder.

De sidste 8 år har Lucasz arbejdet med unge med div. Udfordringer på opholdssteder. Det har givet ham meget, at se verden fra en helt anden vinkel, som de unge har budt ind med. I 2014 gjorde han endelig sin drøm til virkelighed og startede på uddannelse som Coach på Mindjuice, da det altid har ligget naturligt for at arbejde med mennesker og rykke dem, helt tilbage til tiden som spejderleder.

Siden sommeren 2015 hvor han blev færdig uddannet har han arbejdet som coach og i januar 2017 blev han færdig som Masters coach hos Mindejuice som indebære at han er stærk i Enneagrammet og team coaching. Han har også taget et børn og unge modul.

Efter mødet med Lunna har Lucasz taget uddannelse hos Lunna til Reiki healing Master og i dyretelepati. Han er medunderviser på uddannelserne.

Fritid en nydes med, at vandre i naturen. både her i Danmark og Norge, samt jagt & fiskeri. Og så hans jagt hund Cika ( som nu er en himmelhund) og vores Hest Kasper.

Lucasz tilbyder

Natur Coaching & Terapi

Vend dit liv til det du drømmer om og kom i mål sammen med Lucasz.

Fysiurgisk massage med Reikihealing

Har du ondt i kroppen og spændinger?