Awaken Mind terapeut overbygning

Efter at du har gennemført basis forløbet, kan du gå videre til denne overbygning, som gør dig klar til at arbejde med andre mennesker som terapeut.

Her går vi i dybden med det som vi gennemgik på basis forløbbet og lægger forskellige redskaber og meget praktisk træning oven i.

Vi vil stadig bruge naturen som base og tage heste ind på nogle af modulerne. Vi træner lederskabstræning med hestene og meditere med hestene.

Vi nørder endnu dybere ind i kroppens funktioner og hvordan den ”snakker”

Vi arbejder i sindet, på en helt andet plan igennem åbninger til din spiritualitet, så du kan lade dig lede af inspiration og kærlighed i stedet for ego og frygt. Din bevidsthed om din kærligheds natur vil blive øget ved hvert modul.

Dit sind er dit vigtigste redskab for at blive en ”ren” terapeut, derfor vil vi arbejde meget i sindet med tilgivelse. Du vil opdage hvordan det er at vågne op til at se livet meget mere klart. Dit klarsyn vil blive skarpere og din bevidsthed om hvordan det hele hænger sammen styrket. Du vil kunne hvile i dig selv og få mere fred i sindet og stå meget stærkere i dig selv.

Alle har relations forstyrrelser på et eller andet plan og vigtigt at blive bevidst om i arbejdet som terapeut. Vi vil bruge gruppe arbejde til healing af relationer. Her vil du blive introduceret for maskebal, alle de masker vi bære, forskellige situationer i vores liv. Vi bruger papmasker som terapeutisk redskab i mange forskellige øvelser.

Det er en meget praktisk uddannelse da man ikke kan læse sig til at blive healet og ren i kanalen derfor arbejder vi ud fra princippet ”øvelse gør mester” og huske legen.

Der er meget mere info på vej, vi er ved at lægge sidste hånd på denne helt unikke uddannelse.

I dette forløb lære du supervision og træner det med dine medstuderende.

Priser

49.500 kr. inkl. materiale og forplejning; frokost, kaffe, te og frugt.
Betaler du hele beløbet på én gang, får du 2.500 kr. i rabat.
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.

Information

Undervisere
Lunna Glavind og Lucasz Razz Willemoes og kropsterapeut Marianne Brandt Hansen.
Lokation
Tåningvej 25, 8660 Skanderborg.
Dato/tid
14 moduler onsdag, torsdag og fredag kl.09.30-16.00
Start dato: 23- marts 2023 – øvrige modul datoer kommer snarest.
Øvrigt
Antal pladser: 14.
Inden eksamen skal man være Reikihealer.
Min. 30 timers egen terapi ved Lunna, Lucasz eller Marianne.

For spørgsmål er du velkommen til at skrive til info@awakenmind.dk eller ringe til Lunna på tlf. 60693638.