Rytter workshop

3 timers workshop hvor du introduceres for BMT, Body movement terapi til ryttere og telepati med din hest.

Du har din hest med via billede og får konkrete værktøjer til bedre at kunne forstå hvorfor din hest reagere som den gør.

Med Lunna Glavind som underviser, har du en telepatør og clairvoyant der giver dig en besked fra hesten. Du har også evnerne og det får du en lille forsmag på så du bedre selv kan lytte til din hest.

Alt hvad du har gemt i din krop af følelser, spændinger og mønstre, sætter sig i din hest med tiden og den vil gøre opmærksom på det, på forskellige måder. Mange heste får en del behandling hvortil min holdning er, at det skal tages ved årsagen i stedet for virkningen og det er hos ejer/rytter. Det smarte i rytter BMT er at din hest er med på Sidelinien via foto.

På workshoppen får du indsigt i hvordan det fungere og hvad heste rent faktisk kan hjælpe deres rytter med, du får også redskaber med hjem du kan træne dig i. vi laver nogle forskellige øvelser på workshoppen til at bevidstgøre dig om det som sker i din krop, der kan genere din hest.

Det forgår i Skanderborg hos Awaken Mind eller jeg kan bookes til at komme ud mod kørsel.

Information

Underviser
Lunna Glavind.
Lokation
Tåningvej 25, 8660 Skanderborg.
Dato/tid: 10. marts 2022 kl. 18:30-21:30. 

For spørgsmål er du velkommen til at skrive via besked eller til awakenmind@outlook.dk eller ring til Lunna på tlf. 60693638.